Maxbo
Maxbo

Maxbo er en av Norges største byggevarekjeder med over 75 varehus. Maxbo.no er det største.

Ny kjøpsflyt for mobil på maxbo.no.

Stor variasjon

Vi har laget et nytt designsystem som brukes både på interne og eksterne systemer, der kunder og selgere forholder seg til samme brukeropplevelse.

Flere eksempler på moduler og komponenter fra designsystemet.

Design og kode

All design, interaksjon, animasjon og logikk er dokumentert i semantisk kodet HTML, CSS og JavaScript. Egenskapene til hver enkelt komponent er nøye dokumentert og eksemplifisert for å vise bruksområder i praksis.

En knapp bør se lik ut på tvers av alle sider. Et delt designsystem gjør det lett å gjenbruke alle komponenter.

Salg på nett

Med flere millioner årlige besøkende er maxbo.no en av Maxbos mest forretningskritiske salgskanaler. Netthandel gir klare behov som må dekkes av designsystemet.

Legg varene du ønsker i din handlevogn, velg levering, bekreft og betal. Det er kritisk å sørge for en god konverting i den viktigste flyten.

Kjøpsopplevelsen på nett og i varehus bør henge sammen. Foto: Thomas Ekstrom.

Verktøy for selgere

Maxbo sine selgere lager mer enn 80 000 tilbud i året. For å effektivisere og forenkle tilbudsprosessen er det satt sammen en ny forenklet flyt for å opprette tilbud, legge til de riktige varene og håndtere videre dialog med kundene.

Oversikt for alle selgere, med rask tilgang til å opprette tilbud til en proffkunde.

Designsystemet fungerer like godt for luftige salgssider som for komplekse varelister, med mulighet for overstyre kostpriser og gi individuelle rabatter.

Varelinjer

Foto: Thomas Ekstrom.

Foodsteps:Merkevare, design og teknologi for videokokebok-app.