Studio

Et digitalt tilbud for startups som vil skape positive samfunnsendringer.

Skjermbilde av nettsiden i en laptop

Hvordan komme i gang

Impact Startup hjelper oppstartsbedrifter som ønsker å gjøre en endring i samfunnet med forretningsutvikling, nettverk og finansiering.

De kjører godt planlagte opplegg der de møter selskapene jevnlig, og har godt testede metoder og verktøy som en del av pakka.

Nå ønsket Impact Startup å tilgjengeliggjøre noe digitalt, for å gi selskaper enda mer fart i veien mot å lykkes. Det ble kalt Studio.

Postit-lapper på tavle, gruppert og prioritert med klistremerker

Impact Startup hadde god kontroll på både brukergrupper, brukerbehov og forretningsbehov. Vi hjalp dem å få oversikt og prioritere, slik at konseptutviklingen kunne starte.

Få hjelp

Man søker om å få hjelp av en forretningsutvikler og mulighet til å delta i et akseleratorprogram.

En enkel Hubspot-integrasjon gjorde at all data kom rett inn i Impact Startup sin egen arbeidsflyt.

Artikler og ressurser

I Studio får startups tilgang til pakker med artikler og ressurser. Ambisjonen på sikt er at startups kan få skreddersydde pakker med innhold og verktøy basert på hvor de er i egen startupfase.

Eksempel på ressurser

«Uten Behalf hadde vi aldri klart å lansere første versjon av Studio i markedet like kjapt. De har hele veien hjulpet oss å ta vanskelige beslutninger og prioritere scope for å komme frem til en MVP så vi kan lære så mye som mulig, så tidlig som mulig.»

Marte SootholtetDaglig leder i Impact Startup Norge AS
Skjermbilde av nettsiden i en mobil